fgu

Om skolen

FGU Øresund er en selvejende institution, der har forskellige uddannelsestilbud til unge op til 25 år fra de tre kommuner Helsingør, Fredensborg og Hørsholm. Lige nu er vi ca. 30 medarbejder og ca. 250 elever.

Formålet med FGU er at ruste de unge fagligt, personligt og socialt til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller at komme godt i gang på arbejdsmarkedet.

Vi har til huse på Fabriksvej 20. Frem til efterårsferien underviser vi også på Erhvervsskolen Nordsjælland, Rasmus Knudsens Vej 9 i Helsingør. Efter efterårsferien får vi lokaler på Danmarks Tekniske Museum på Fabriksvej 25 i Helsingør.

Her finder du vores:

Vejledere
Vi har tre vejledere, som du finder her.

Lærere

På FGU Øresund har vi et inkluderende læringsmiljø, hvor der er plads til alle, og hvor dygtige undervisere er klar til at tage imod dig. Under hver uddannelse finder du information om vores lærere.

Elever

Adresser