Værksteder og lærere

Grafisk

Værkstedet:
På dette værksted arbejder vi med design, trykteknikker, farvelære og forskellige grafiske discipliner. Redesign og genbrug er noget vi beskæftiger os en del med på dette værksted. På værkstedet arbejder vi med kreative processer, udvikling af ideer og kollektioner, arbejder med forskellige materialer, form, farver og funktion.

Vi arbejder i mange slags materialer. Tegne, male samtidig med at vi udvikler nye designs. Vi producerer produkter til salg. Tegneøvelser, mønstre-opbygning og tekstiltryk på metervare og T-shirts er også noget vi beskæftiger os med. Vi løser små grafiske opgaver som flyers, logoer og skoleblad. Vi deltager i konkurrencer, tegner og arbejder med computergrafik. Vi arbejder med foto, billedbehandling og farvelægning på PC. Indføring i programmer såsom Illustrator, Indesign og Photoshop.

Målsætning:
Målsætningen for værkstedet er, at eleverne skal opnå indsigt i hvad det vil sige at arbejde med opgaver hvor hver enkelt har stor indflydelse på både proces som resultat. Eleven skal opnå færdigheder, som gør den enkelte i stand til at styre processer frem mod det færdige resultat.

Forudsætning:
Du skal ikke være bange for at ”springe ud hvor du ikke kan bunde”. Du skal have mod på at prøve ting, hvor du ikke mener du har evner. Du skal tænke ud af boxen. Skulle du have et kreativt gen i dig, så skader det bestemt ikke. Derudover skal du kunne møde til tiden, og udvise respekt for hinanden.

Værkstedslærer

Ulla Kragh
uck@fguoresund.dk 
tlf. 5077 0463