Værksteder og lærere

Auto, smedie, klargøring og idéværksted

På autoværkstedet udfører vi mindre serviceopgaver på bremser, styretøj og udskiftning af udstødninger og meget andet. I smedien bearbejder, former og svejser vi jern og stål til forskellige produkter. I klargøringen støvsuger, renser og polerer vi biler. Vi har desuden et idé værksted hvor vi udvikler produkt idéer og samler/konstruerer de emner der viser sig at være flotte og/eller brugbare til et færdigt produkt. Vi kører også ud og opsætter og nedtager kommunens mobilscene.
Det foregår altid i arbejdstøj og med sikkerhedssko, sådan er det når man arbejder med auto og smedie. I klargøring og idé værksted bliver vi typisk ikke så beskidte, men igen i arbejdstøj, man skal her altid være klar til at tage fat. Arbejdet vil altid ske under kyndig vejledning.

Målsætning:
Målsætningen for værkstedet er, at eleverne skal opnå indsigt i hvad det vil sige, at få noget til at virke og fungere, og at det skal ske meget omhyggeligt, der er ingen nemme løsninger. Eleven skal prøve kræfter inden for Auto, Smed, El, Vvs, Maskin, Design. 

Forudsætning:
Du skal ikke være bange for at blive beskidt eller for at bruge dine kræfter. Vi vil kræve af dig, at du møder til tiden og at du efterlever de sikkerhedskrav, som der hersker på et arbejdende værksted. Du skal være frisk til at tage fat, og er du det, så vil du opleve et godt sammenhold og et godt arbejdsmiljø på værkstedet.

Værkstedslærere:


Andreas Beisheim
anb@fguoresund.dk
tlf: 9339 0745


Peter Laustin
pla@fguoresund.dk
tlf: 2535 6557