5 days ago

FGU Øresund

Der var koncert!

FGU Øresund har idag holdt koncert med den danske sanger og sangskriver Tim Schou. Han leverede en nærværende, engageret og hjertevarm halv time. Op mod 200 elever og lærere så, lyttede og sang med.

På den måde fik vi ønsket hinanden en rigtig god påskeferie. Lige om hjørnet ligger genåbningen, og vi vil snart kunne se meget mere til hinanden 😍
...

View on Facebook

1 week ago

FGU Øresund

Det var en stor nyhed at FGU Øresund nu også kan åbne for elever. Stadig med restriktioner, tests og ”kun” 50% - men det er svært at få armene ned. Det er en stor og glædelig nyhed for vores elever, og vi er klar til at tage godt imod dem.
Du vil som elev på FGU Øresund få en melding fra din lærer hvornår du skal møde i skole og hvornår du modtager online undervisning. For at komme på skolen skal du denne uge fremvise en negativ test som ikke er mere end 72 timer gammel. Efter Påske er det muligt at blive testet på skolen; dvs. du tester dig selv på skolen under vejledning. Alternativt kan du bruge det testcenter du plejer og fremvise en gyldig test. Vi glæder os rigtig meget til at se dig igen.

Stor hilsen

Rektor
Tommy H. Widriksen
...

View on Facebook