4 weeks ago

FGU Øresund

Så blev det også alle de ansattes tur til at holde sommerferie 💓😎Det blev også dagen, hvor vi fik sagt farvel til 3 skønne mennesker, som nu skal til at lave PHD (pensionist hele dagen).💐🌸 Vi ønsker Liselotte, Tommy og Eva alt det bedste. Rigtig god sommerferie allesammen🎈 ...

View on Facebook

4 weeks ago

FGU Øresund

JA-Containeren bliver det helt store kreative mødested for unge i Helsingør denne sommer. Op mod 30 events og workshops bliver holdt i løbet af juli og august, skabt af en række unge interessefællesskaber. Fra programmet kan vi nævne Fix Dit Kluns, Sanketur på Stranden, Krea & Kage, Horoskop For Begyndere, Hækleworkshop, NEON live event - og selvfølgelig den tre dage lange poesifestival PoeSi' Det. Læs mere her:
ungdomsskolen.com/index.php?open=4068&menu_id=142

...og følg med i programmet på JA-Kontorets begivenhedsside på Facebook: www.facebook.com/jakontoret
...

View on Facebook