Kære elever.

Som I forhåbentlig har hørt i nyhederne så skal I ikke i skole d. 14. april som tidligere meldt ud. Meldingen fra statsministeren lige nu er, at du skal møde igen mandag d. 11. maj, kl. 8:00.

Det er selvfølgelig virkelig irriterende, og I skal vide at jeg faktisk savner jer alle; at vi ses på skolen, griner, spiser, får en kop kaffe, snakker og lærer noget sammen med andre. Jeg forstår selvfølgelig godt statsministeren; og min tålmodighed sættes på prøve hver dag. Der er så mange ting jeg plejer at kunne, men som jeg ikke kan i øjeblikket – kramme mine børn og børnebørn bare for at nævne noget. Men det er meget alvorligt med Corona-virus, og vi er nødt til, at acceptere og respektere de vilkår og nye love, regler og henstillinger der kommer fra myndighederne. Ellers så går der endnu længere tid inden vi ses. Vi SKAL ALLE gøre vores for at begrænse smitten. Så undgå kontakt, husk håndsprit, host i ærmet. Følg med på www.dr.dk

VIGTIGT – PENGE – SKOLEYDELSE!

Det betyder også i stadig får tilsendt opgaver – også her er ministeren meget præcis – I SKAL LAVE DE OPGAVER OG AFLEVERE DEM TIL JERES LÆRER; gør I ikke det modtager I IKKE SKOLEYDELSE. Har I svært ved opgaverne, så kontakt jeres lærer, vejleder, Trine eller mig – så vil vi forsøge at hjælpe jer – men der er ingen undskyldning, I kan ikke bare lade som ingenting. Ingen kontakt: ingen skoleydelse. Ring NU.

Jeg håber I alle er raske og ved godt mod – hold ud – og ring, send sms, eller mail til jeres lærer, vejleder, Trine eller mig hvis I har noget I gerne vil tale om, have hjælp til eller bare sige hej. Pas godt på jer selv og jeres kære.

Stor hilsen

Tommy
Konstitueret Rektor
3094 0000