Værksteder og lærere

Turisme, event og service

Værkstedet er for dig, der kunne tænkes, at arbejde med turisme, events og servicefagene.

På værkstedet arbejder vi med turisme generelt og vi deltager i planlægningen og gennemførelse af spændende events i lokalområdet. Du har mulighed for at komme i praktik i turisme-, reklame- og servicebranchen, og få afprøvet nogle af dine færdigheder, som du har øvet dig i på værkstedet. Det kan også være du drømmer om at arbejde i hotelbranchen eller åbne din egen butik. Vi arbejder både selvstændigt og i grupper.

Du kommer til at få et grundigt kendskab til de faglige og personlige krav, der stilles, hvis du vil arbejde med turisme, events og service. Derudover får du prøvet at være med til at gennemføre et event. Det kan også være du kan komme i praktik i udlandet. Du lærer også at lave flyers, blogindlæg, reklame gennem sociale medier og mange andre spændende ting.

Målsætning

Målsætningen for værkstedet er, at du skal opnå indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med turisme, events og service og udvikle dine personlige færdigheder i sådan en grad, at du har lyst til at uddanne dig videre eller finde arbejde indenfor disse fag.

Forudsætning

Du skal være nysgerrig og positiv over for andre mennesker og have lyst til at indgå i relationer. Du skal have gåpåmod og have lyst til at gøre en forskel for andre. Du skal være klar på at tage kontakt til mennesker du ikke kender på forhånd, med henblik på at opbygge en professionel arbejdsrelation.

Værkstedslærer

Monica Berg Christensen

mbc@fguoresund.dk
Tlf.  25 35 65 50